fbpx

Глас за Пендаровски е глас за сигурна европска иднина

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

СДСМ го има победничкиот кандидат за претседател и СДСМ го има победничкиот тим за новата проевропска Влада.

Глас за Стево Пендаровски е глас за сигурна европска иднина, подобра иднина за сите, од која нема откажување.

Глас за Пендаровски е глас за европска Македонија, за Македонија со подобар животен стандард, со повисоки плати и пензии, силна економија, развиено земјоделство.

Граѓаните заслужуваат европски животен стандард, просперитетна и развиена држава, во која функционира демократијата, владеењето на право, социјалната правда.

Затоа на претстојните избори граѓаните ќе дадат силна поддршка за Пендаровски.

Граѓаните ќе кажат ДА за сигурна европска иднина.

Последни вести