fbpx

ВМРО-ДПМНЕ се загуби во штанцањето невистини и лажни вести, не е точно дека СДСМ издава објекти кои се во државна сопственост

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Криминалната ВМРО-ДПМНЕ се загуби во ширењето невистини и лажни вести.

Не е точно дека СДСМ издава објекти кои не се во нејзина сопственост. СДСМ не е сопственик на зградата на т.н. „Комитет“ во Куманово, туку Република Македонија. Оттука јасно е дека СДСМ не располага со овој простор.

Скопје, 19.08.2018

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

 

Последни вести