fbpx

Отворен повик за самокандидирање за Претседател на ОО на СДСМ Дојран

Facebook
Twitter
LinkedIn

Отворен повик за самокандидирање за Претседател на општинска организација на СДСМ Дојран


-Отворен повик за самокандидирање

-Пријава за самокандидатура за претседател на ОО СДСМ

-Изјава за етичкиот кодекс

-Стандардизирана биографија

-Стандардизирана програма

 

Заинтересираните кандидати своите програми за работа треба да ги достават најдоцна до 27.07.2018 до Претседателот на СДСМ, во седиштето на Партијата на ул.“Павел Шатев“ бр.8 Скопје.

 

 

Последни вести