fbpx

ВМРО-ДПМНЕ сака да профитира на несреќи, институциите веднаш постапуваат по прекршувањата на законите

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Крајно неодговорно е тоа што ВМРО-ДПМНЕ се обидува да поентира на несреќата на едно семејство. Со таквото однесување, злоупотребувајќи жртви на насилство, ВМРО-ДПМНЕ прави злостор кон јавноста.

ВМРО-ДПМНЕ упорно шири лажни вести, на директна штета на граѓаните и на јавниот интерес.

Министерството за внатрешни работи официјално соопшти дека инцидентот на кој ВМРО-ДПМНЕ се обидува да профитира не е поврзан со изборите ниту пак со предизборната кампања.

Скопје, 05.10.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести