fbpx

Јавноста се потсмева на лажните вести за доселување мигранти, граѓаните ќе го казнат потценувачкиот однос на ВМРО-ДПМНE

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Залудни се очајничките обиди на ВМРО-ДПМНЕ преку лажни вести да внесува вознемиреност во јавноста. Граѓаните одамна ја препознаа манипулацијата на ВМРО-ДПМНЕ и целата јавност се потсмева со лажните бројки за доселување на бегалци што секојдневно ги шири опозициската партија, соочена со изборен пораз.

Како досега, така и во иднина Македонија ќе биде земја за транзит на бегалци и секому му е јасно дека бегалските кампови и становите за мигранти постојат единствено во пропагандата на Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ.

 

Скопје, 04.10.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести