fbpx

Прес конференциите за загадувањето, УМС да ги држи пред штабот на ВМРО-ДПМНЕ, таму се главните загадувачи

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Прес конференциите на тема загадување, УМС на ВМРО-ДПМНЕ треба да ги одржува пред скапиот бел дворец на нивната партија и пред домот на крадоначалникот во заминување, Коце Трајановски.

Токму Трајановски и ВМРО-ДПМНЕ за остварување на криминалните интереси го масакрираа зеленилото во Скопје, а на негово место преку сомнителни постапки и тендери поставија лажен и прескапо платен барок, со што Скопје стана најзагаден град во Европа.

Македонија го надмина Груевски, а на 15 октомври Скопје ќе го надмине Коце Трајановски.

 

Скопје,03.10.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести