fbpx

Како што се стеснува кругот околу криминалното раководство, така кај ВМРО-ДПМНЕ расте паниката и стравот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Зарем ВМРО-ДПМНЕ зборува за непотизам? Никола Груевски едниот братучед го стави за шеф на тајната полиција, другиот братучед за шеф во Царинската управа, кумот за министер за финансии…

ВМРО-ДПМНЕ 11 години континуирано ја ограбуваше државата, го осиромашуваше населението и ги злоупотребуваше државните ресурси. Милионски суми легнаа на нивните сметки, земени од тендери и од провизии.

Функционерите во Владата предводена од СДСМ работат чесно, одговорно и транспарентно. Како и останатите избрани функционери и Драги Рашковски го штити државниот интерес, а огромните суми пари на граѓаните, што се злоупотребени од ВМРО-ДПМНЕ, полека но сигурно, се враќаат во државната каса.

 

Скопје, 29.09.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести