fbpx

ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири што Анѓушев држи економски лекции за поправање на штетите од криминалите на Груевски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со економските лекции што ги држат Кочо Анѓушев и Владата предводена од СДСМ за санирањето на штетите предизвикани од криминалното владеење на Никола Груевски и затоа секојдневно измислува нови, надградени и проширени лажни вести.

Очигледно е дека ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со успешната реализација на владиниот План за економски раст кој обезбедува услови за развивање на стабилна економска клима, привлекување на домашни и странски инвестиции и отворање на нови подобро платени работни места.

Ниту една лажна вест на ВМРО-ДПМНЕ не може да го сокрие економскиот пустош што опозициската партија го направи само за да се задоволат криминалните апетити на Никола Груевски и неговите соработници. Граѓаните ги казнија криминалните политики на ВМРО-ДПМНЕ на централно а на претстојните избори и на локано ниво со што ќе ставата крај на лажните вести и погубните политики на ВМРО-ДПМНЕ.

 

Скопје, 20.09.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести