fbpx

Груевски нема што да им понуди на граѓаните освен криминален начин на работа, затоа е опозиција и чека соочување со одговорноста

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Никола Груевски нема што да им понуди на граѓаните освен криминален начин на работа, расипничко трошење на нивните пари, деструкција и лажни вести.

Затоа Груевски е во опозиција и го чека соочување со одговорноста за се она што го направи во изминатите 11 години, на штета на граѓаните и на државата.

Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ може да се нарече само коалиција за остварување криминални интереси и ништо повеќе. Таа е коалиција на матните зделки од минатото, на злоупотребите на државните институции, на партизацијата, на беззаконието, таа е коалиција на постојано осиромашување на граѓаните и нивно децениско задолжување.

Многу одамна граѓаните ја препознаа разликата помеѓу криминалниот пристап на Груевски и ВМРО-ДПМНЕ и домаќинското одговорно работење на Владата предводена од СДСМ во интерес на државата и сите нејзини граѓани.

На локалните избори доаѓа крајот на груевизмот и на локално ниво.

Граѓаните ќе изберат живот во Македонија на сите, во општини за сите.

 

Скопје, 14.09.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести