fbpx

Заврши времето кога Никола Груевски нарачуваше “пиштење вриштење” институциите работат во служба на законот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

За разлика од репресијата, селективноста и притисоците што институциите под контрола на Никола Груевски ги правеа врз приватниот сектор, денеска државните институции работат професионално во служба на законите и во интерес на граѓаните.

Заврши времето кога моќници од ВМРО-ДПМНЕ нарачуваа казни, хилти и ,,пиштење вриштење” врз фирмите. Заврши времето кога ВМРО-ДПМНЕ преку партизираните институции се пресметуваше со неистомислениците.

Државните институции работат одговорно професионално и според законите коишто важат за сите физички и правни лица подеднакво. Ниту еден поединец, ниту едно претпријатие нема да биде над законите како што беше за време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ.

Скопје, 02.09.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести