fbpx

Граѓаните знаат дека становите за мигранти постојат само во пропагандата на ВМРО-ДПМНЕ и Груевски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ВМРО-ДПМНЕ очајнички продолжува да шири лажни вести за наводни населувања и вработувања мигранти, тема што постои единствено во пропагандата на ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски.

ВМРО-ДПМНЕ и Стефанова залудно се обидуваат преку лажни вести да го прикријат лошото и криминално работење на градоначлниците од нивните редови. Стопати повторената лага од ВМРО-ДПМНЕ никогаш нема да стане вистина, исто како што нема да станат вистина бегалските кампови и станови за мигранти со кои ВМРО-ДПМНЕ очајнички се обидува да внесе вознемиреност кај граѓаните.

Граѓаните ги препознаваат и се исмеваат со лажните вести на ВМРО-ДПМНЕ. Никој повеќе не верува во нивните лаги додека на виделина излегуваат криминалите на ВМРО-ДПМНЕ Груевски, на неговиот братучед Сашо Мијалков и на дел од градоначалниците и поранешни министри од ВМРО-ДПМНЕ кои тргнале по нивните криминални стапки.

Скопје, 31.08.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести