fbpx

Нема веќе МВРО-ВМРО, новата Влада ги решава проблемите ефикасно, професионално и отчетно!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Нема повеќе МВРО-ВМРО, нема повеќе сокривање и бегање од одговорност. Напротив, постои професионализам, отчетност и ефикасност во работењето на МВР, а секој оној кој постапувал незаконски ќе понесе одговорност. Тоа е разликата со која не може да се помири ВМРО-ДПМНЕ.

Министерството за внатрешни работи веќе извести за итните дисциплински мерки кои ги презема за случајот во Струмица.

Владата предводена од СДСМ започна процес на професионализација на Министерството за внатрешни работи и на институциите кои што ќе бидат вистински независен и професионален сервис на граѓаните.

Скопје, 13.08.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести