fbpx

Со нестручното и криминално работење, ВМРО-ДПМНЕ направи пустош во инфраструктурата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Пропустите во изведбата на автопатот Кичево – Охрид се уште еден доказ за тоа каков инсфраструктурен пустош создаде 11 годишното криминално, неодговорно и нестручно валдеење на ВМРО-ДПМНЕ, преку кое се богатеа поедници, а стотици илјади граѓани беа осиромашени. Истрагите и обвиненијата за автопатите Кичево-Охрид и Миладиновци-Штип се доказ дека таканаречените инфтаструктурни проекти на ВМРО-ДПМНЕ се полни со криминал и коруппција.

Дополнителни 120 милиони евра пари на граѓаните ќе се потрошат на санација на штетите на автопатот кои се резултат на неодговорно и нестручно работење и на брзањето да се наплатат договорените провизии за кои слушна целата јавност.

Скопје, 03.07.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести