fbpx

Груевски 11 години ги загрозуваше евро-атлантските перспективи, новата Влада ќе ги придвижи интеграциските процеси

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Иако скоро 11 години имаше шанса да ги придвижи евроинтеграциските процеси за доброто на граѓаните на Р. Македонија, Никола Груевски правеше се за целосно да ги загорзи евро-атлантските перспективи и да ја оддалечи земјата од цивилизираниот демократски свет.

Наместо да поставува услови, Груевски треба да се подготви за опозиција и да понесе одговорност за она што и го стори на Р.Македонија во изминатите години и да го остави чесното членство на ВМРО-ДПМНЕ да ги поддржи реформските процеси кои носат добро за сите.

Новата Влада ќе ги придвижи интеграциските процеси и повторно ќе ги отвори евро-атлантските перспективи коишто Груевски ги кочеше 11 години.

Скопје, 25.05.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести