fbpx

Очекуваме и одговорните политичари во ВМРО-ДПМНЕ да ги поддржат судските реформи и крајот на сваровски судството!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Ќе има реизбор во судството по најдобрите европски практики и Македонија ќе биде правна држава.

Тоа како што им вети на граѓаните ќе го обезбеди новата реформска Влада.

Очекуваме чесните и одговорни политичари и пратеници во опозициската ВМРО-ДПМНЕ да ги поддржат реформските процеси за европска Македонија, што подразбираат и независно судство и владеење на правото.

Нервозата на Никола Груевски и неговите соработници од крајот за сваровски судството нема да ги спречи промените што носат правда за сите.

 

Скопје, 13.05.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести