fbpx

Иванов со Груевски и Вељаноски ќе сноси одговорност за крвавото сценарио во Парламентот!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Ѓорге Иванов е извршителот на Никола Груевски. Иванов работеше спротивно на Уставот и неговите должности пред граѓаните со тоа што го поддржа насилието на Груевски и заедно со Груевски и со Трајко Вељаноски свесно работеше на омраза и поделби во државата.

Иванов подеднакво со Груевски и Велјаноски е виновен за крвавото сценарио во Парламентот и за тоа ќе сноси сериозна одговорност.

Скопје 27.04.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести