fbpx

Новата Влада ќе обезбеди висококвалотетни вакцини, Тодоров кој ги носеше по најниска цена заминува!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Итно е потребна новата реформска Влада којашто ќе го заштитиздравјето на луѓето.

Недовербата на граѓаните во вакцините ја предизвика токму досегашната неодговорна, криминална власт во заминување од којашто е дел Никола Тодоров.

За децата набавуваа вакцини по најевтина цена, додека за скапите реклами со коишто корумпираа медиуми, бараа квалитет?!

Доцна е сега Тодоров да бара од граѓаните да веруваат вобезбедност на вакцините.
Никола Тодоров и раководството на ВМРО-ДПМНЕ единственото добро што можат и мораат да го направат за граѓаните, е да ја испочитуваат мнозинската волја, да ги деблокираат демократските процеси, да прифатат дека се опозиција и да овозможат да се формира новата Влада.

Во Програмата, новата реформска Влада се обврзува на достапност на висококвалотетни вакцини. Со тоа ќе ја вратиме и довербата во вакцините и ќе придонесеме кон превенција и вистинска заштита на здравјето на граѓаните.

Скопје, 22.04.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести