fbpx

Новата Влада ќе ја гасифицира Македонија, Груевски имаше 10 години, но не сакаше

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Граѓаните и домаќинствата ќе добијат лесен и брз пристап до природен гас и тоа ќе го овозможи новата реформска Влада според мнозинската волја на граѓаните, онака како што е предвидено во Програмата на новата Влада.

Никој повеќе не верува на празните ветувања што ги дава Никола Груевски за гасификација на Македонија затоа што имаше цели 11 години, а тој ништо конкретно не направи за ова прашање. Негов интерес беше неговото лично богатење и на поединците околу него.

Груевски и ВМРО ДПМНЕ мора да ја прифатат реалноста дека се во опозиција и веднаш да овозможат мирен трансфер на власта за да можат реалните политики во интерес на граѓаните час поскоро да се реализираат.

 

Скопје, 17.03.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести