fbpx

Делегација на СДСМ оддаде почит на претседателот Борис Трајковски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Почитувани,

Делегација на СДСМ во состав Диме Велковски, претседавач со ЦО на СДСМ, Цветанка Ласкова претседателка на Форумот на жени на СДСМ и Дарко Давитковски член на ИО на СДСМ положи цвеќе и оддаде почит на поранешниот претседател на Република Македонија Борис Трајковски, денеска, на 13 годишнината од неговата смрт.

СДСМ, како и сите граѓани на Македонија, со достојна почит ги вреднува заложбите и придонесот на претседателот Трајковски кон Република Македонија, кој посветено работеше на соработка и заедништо и отвори нови перспективи за граѓаните. Овие вредности остануваат водилка за генерациите кои доаѓаат. СДСМ е цврсто определена во негување и развој на соработката и заедништвото во интерес на добрата иднина на сите граѓани и Република Македонија.

 

Скопје, 26.02.2017

 

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА

Последни вести