fbpx

612.000 граѓани дадоа поддршка за промени и правда, крај за криминалното раководство на ВМРО-ДПМНЕ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Над 612.000 луѓе дадоа поддршка за промени, правда и живот.

Македонија оди напред. Заврши времето на криминалното раководство на ВМРО-ДПМНЕ.
Разбирлив е стравот на Никола Груевски и на криминалното раководство на ВМРО-ДПМНЕ од одговорност и од затвори, но на тоа мора да мисли секој кој краде пари на граѓаните и нанесува зло дела.

Никој повеќе за партиски и лични интереси нема да ги става на пазар и во ризик животите на граѓаните и државните интереси на Македонија.

Република Македонија ќе биде правна држава, со квалитетен животен стандард, едно општетство за сите, земја на еднакви граѓани со евро-атлантски перспективи.

Македонија е зрела за нови одговорни политичари со визија и идеја, посветени на реални политики. Демократските процеси се почнати и назад нема.

Скопје, 17.02.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести