fbpx

Поништената лустрација на Божин Павловски потврдува дека Груевски е креаторот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Поништувањето на лустрацијата на академик Божин Павловски од страна на Вишиот управен суд потврди дека Никола Груевски е креатор на лустрацијата.

Се потврдија предупредувањата на СДСМ и демократската јавност во Македонија дека во државава се спроведуваат политички монтирани процеси за пресметка со граѓаните кои
одбиваа да и служат на криминалната власт.

Груевски мора да ја понесе одговорноста за овие злодела врз граѓаните.

Скопје, 10.01.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести