fbpx

Промените се случија, ВМРО-ДПМНЕ е веќе опозиција!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Мнозинството граѓани на Република Македонија, над 600.000 избраа промени и живот наспроти режим и криминал.

За живот се и граѓаните на Теарце кои поради Никола Груевски и соработниците немаат елементарни услови за живот, водовод, канализација, пат, градинка.

ВМРО – ДПМНЕ никаде не останува. ВМРО ДПМНЕ е веќе опозиција, а место за Груевски во политиката веќе нема.

Победи демократска Македонија, и Теарце се придружува на промените.

 

Скопје 21.12.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести