fbpx

Финансиски извештај за изборната кампања за период од 10.11. до 30.11.2016 година

Facebook
Twitter
LinkedIn

Финансискиот извештај за приходите и расходите на жиро-сметката за изборна кампања за период од 10.11.2016 до 30.11.2016 година можете да го преземете тука.

Последни вести