fbpx

Соопштение за јавност во врска со соопштението на МРТ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

„Во врска со соопштението на МРТ, СДСМ го соопштува следното“:

Не знаеме дали и што се случило, но ставот на СДСМ е познат на јавноста.

СДСМ осудува секакво насилство кон кој било медиум или кој било граѓанин на Македонија.

 

Скопје 25.11.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести