fbpx

Заев: Груевски е издишан, краде пари, краде идеи, краде и спотови

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дел од обраќање,
З.Заев, претседател на СДСМ,
Кочани, митинг, 26.11.2016

Почитувани граѓани,

Дали го гледате Никола Груевски колку е издишан? Го гледате? Не само што не знае што можел да направи за граѓаните – тој не знае ни што треба да направи. И оп КОПИ – ПЕЈСТ.

Почна да го копира нашиот План. Почна да копира идеи – цели билборди, бини за митинзи. За рекламен спот нема идеја.

Ај што краде пари, краде идеи, краде човекот и спотови.

Овој ли човек може да ја води Македонија уште 4 години?

Па во пропаст не носи сите.

10 години имаше – економијата е катастрофа, животот ни е загрозен, егзистенцијата ни е загрозена, на работ на провалијата стоиме – таа на која го качил глумецот од украдениот рекламен спот за да ве убедува колку е тој за Македонија.

 

 

 

 

Последни вести