fbpx

Соопшетние за јавност во врска со анкетата објавена во „Република“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ВМРО-ДПМНЕ десет години ги лаже граѓаните, им фрла прав во очи и ја злоупотребува власта и затоа секоја анкета која што доаѓа од нив не е кредибилна.

 

Скопје, 25.11.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести