fbpx

Никола, време е да одговарате!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ВМРО-ДПМНЕ имаше 10 години да биде на услуга на граѓаните, но одбра да биде единствено на услуга на мафијата, и за тоа ќе биде казнет на изборите.

На 11 декември граѓаните масовно ќе излезат на избирачките места и ќе и стават крај на политичката криза со тоа што ќе стават крај на 10-годишното владеење на обвинетиот Груевски и фамилијата.

Време е Никола Тодоров, една од причините за оваа криза, заедно со најголемата – обвинетиот Никола Груевски, да одговараат за криминалното владеење.

 

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Скопје, 14.10.2016 година

Последни вести