fbpx

Падна и директорот на МЕПСО, по ЕЛЕМ, кој за што се спасува?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Неспособните кадри на Никола Груевски во енергетските гиганти заминуваат од функциите, но со тоа не можe обвинетиот Груевски да ги прикрие деценискиот грабеж којшто е направен во енергетиката, зголемената цена на струјата за 100% и укинувањето на евтината тарифа.

После оставката на директорот на ЕЛЕМ, Дејан Бошковски и директорот на МЕПСО Синиша Спасов си поднесе оставка на својата функција.

СДСМ има план за граѓаните и во енергетиката. Евтината тарифа на струјата ќе ја вратиме и планираме сериозни инвестиции во енергетскиот сектор што ќе значат и помали сметки за струја за граѓаните.

 

Скопје, 10.10.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести