fbpx

Shekerinska: Kemi hapur 64.000 vende të punës, sigurojmë 65.000 fëmijë, ndërtojmë 1300 km rrugë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Në këto dy vjet e gjysmë në pushtet, kemi ndryshuar rrënjësisht vendin tonë, kemi krijuar 64.000 vende pune, po ndërtojmë intensivisht, po rindërtojmë, po përmirësohemi, po ua kthejmë paratë përsëri qytetarëve. Janë të tyre, për jetën e tyre.

Parashikojmë që 65.000 fëmijëve t’u sigurojmë ndihmë për fëmijë, 35,000 familjeve t’u sigurojmë ndihmë shtesë sociale dhe meqë kemi trefishuar ndihmën sociale, sot kemi fytyrë të themi se mundemi të bëjmë edhe më shumë edhe më mirë.

Në 4 vitet e ardhshme, duam të ndërtojmë 260 km autostradë, 300 km rrugë ekspres dhe 950 km rrugë lokale që të arrijmë në destinacionet e dëshiruara më shpejt, me qëllim që të jemi të lidhur, duam të investojmë në ekologji, në turizëm dhe në ekonomi.

Gjithë kjo është e mundur nëse themelet na mbajnë, ndërsa themelet do të jenë të sigurta nëse njerëz të përgjegjshëm janë në pushtet. Votoni për sigurinë, votoni për zgjidhje të sigurta, votoni për njerëzit dhe partitë që zgjidhin problemet. Më 15 korrik, mundemi edhe më shumë edhe më mirë!

Последни вести