fbpx

Zaev në brifingun e mëngjesit: NATO dhe BE janë punë e kryer, tani ne po i përkushtohemi planeve në vend dhe do të tregojmë se mundemi edhe më shumë edhe më mirë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Këto zgjedhje dhe kjo fushatë zgjedhore janë të ndryshme, sepse nuk ka më premtime se ne do të jemi pjesë e NATO-s dhe BE-së, kjo është punë e kryer, tha kryetari i LSDM-së dhe bartësi në njësinë zgjedhore me numrin katër, Zoran Zaev gjatë emisionit televiziv Brifing i mëngjesit.

– Ne jemi pjesë e NATO-s, jemi anëtari i 30-të, po fillojmë negociatat me BE-në. Me fqinjët tani jemi miq dhe presim mbështetjen e tyre në proceset e ardhshme, kemi përfunduar punët jashtë, tani ndeshja do të zhvillohet në shtëpi. Tani nuk ka më shqiptarë, Bullgaria, Greqia, NATO, tani në vendin tonë do të punojmë në ekonominë. Po përqëndrohemi në reformat e brendshme, tha Zaev, duke shtuar se në mandatin tjetër, në 4 vitet e ardhshme, LSDM dhe qeveria e re do të tregojnë se ata mund të bëjnë edhe më shumë dhe më mirë.

Последни вести