fbpx

Deputetët e LSDM-së dhe koalicionit: Vota për listën e këshilltarëve të LSDM-së është votë për Tetovën moderne dhe evropiane, votoni për numrin 1!

Komunikatë për media Deputetët nga grupi parlamentar i LSDM-së dhe koalicionit sot kanë qenë në mesin e qytetarëve të Tetovës. Në takimet me banorët në shumë vendbanime në Tetovë, deputetët e LSDM-së nga afër janë njoftuar me problemet e tetovarëve, i kanë dëgjuar kërkesat e tyre dhe kanë biseduar për masat dhe politikat e realizuara […]

Të gjithë anëtarët që posedojnë kartelë elektronike të anëtarësisë së LSDM-së do të munden që në mënyrë aktive të regjistrohen dhe të votojnë në zgjedhjet e jashtëzakonshme brendapartiake

Komunikatë për media Të gjithë anëtarët që posedojnë kartelë elektronike të anëtarësisë së LSDM-së do të munden që në mënyrë aktive të regjistrohen dhe të votojnë në zgjedhjet e jashtëzakonshme brendapartiake. Komisioni qendror zgjedhor, i thirrur për mbarëvajtjen e zgjedhjeve të jashtëzakonshme brendapartiake në LSDM, që do të mbahen të dielen, më 12 dhjetor, informon […]

Është arritur përparim serioz për Qeverinë e re, pritet takim në mes kryetarëve, Zaev dhe Ahmeti, për marrëveshje përfundimtare të koalicionit

Komunikatë për media Në fundjavë dhe sot kanë vazhduar takimet intensive të punës mes përfaqësuesve të LSDM- së dhe koalicionit ”Mundemi” me BDI-në me qëllim të krijimit të marrëveshjes për koalicion për qeverinë e re stabile të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ekipet e LSDM-së dhe BDI-së punuan intensivisht në krijimin e një marrëveshje të […]

Vazhdojnë konsultimet për marrëveshje koalicioni në mes LSDM-së dhe koalicionit “Mundemi” me BDI-në

Komunikatë për media Vazhdojnë konsultimet dhe puna intensive në nivel të sekretarëve gjeneral gjatë fundjavës për marrëveshje koalicioni në mes LSDM-së dhe koalicionit “Mundemi” me BDI-në. Pas konfirmimit të principeve dhe angazhimeve të koalicionit, ekipet negociatore punojnë në harmonizimin e programeve zgjedhore të dy partive në propozim program për punë të Qeverisë së ardhshme eventuale. […]

LSDM krijon shumicë të re parlamentare dhe Qeveri të re të çliruar nga nacionalizmi

Komunikatë për media LSDM i vazhdon negociatat serioze për formimin e shumicës parlamentare stabile dhe për koalicionin qeverisës me mandate të plotë, katërvjeçar dhe stabil. Më 15 korrik qytetarët treguan se nacionalizmi është mposhtur. Në proces është krijimi i Qeverisë së re të çliruar nga çdo lloj i nacionalizmit, Qeveri që edhe më shumë do […]

Na presim sfida serioze, na duhet Qeveri stabile me mandate të plotë, të gjithë deputetët nga përbërja e re e Kuvendit kanë mundësi të kyçen në politikat progresive të udhëhequra nga LSDM

Komunikatë për shtyp Si shtet, në periudhën e ardhshme na presim sfida serioze, duhet të punohet me përkushtim që dita e parë dhe për atë këto janë kohëra kur na duhet Qeveri stabile e cila do të punojë me mandate të plotë të qytetarëve, Qeveri e fokusuar në ekonomi, drejtësi dhe negociata me BE-në. Pas […]

Kryetari Zaev për javoren kroate “Nacional”: Qytetarët e Maqedonisë së Veriut kanë zgjedhur koncept që na dërgon përpara në Evropë, e refuzuan regjimin autokrat dhe padrejtësitë e VMRO-DPMNE-së

Komunikatë për shtyp Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në intervistë për javoren kroate “Nacional” ka vlerësuar se në zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Republikën e Maqedonisë së Veriut ka fituar koncepti evropian dhe demokratik i LSDM-së, koncept që na dërgon përpara drejt Evropës, drejt të ardhmes së sigurt, drejt drejtësisë, drejt lirisë më të madhe […]

Për vetëm 30 muaj kemi realizuar qëllimet strategjike që i kemi pritur për 30 vjet, në katër vitet e ardhshme do të arrijmë edhe më shumë dhe do të sigurojmë përparim dhe zhvillim të shpejtë ekonomik, shtet të drejtë dhe drejtësi për të gjithë

Koncepti demokratik dhe evropian i LSDM-së është koncept që do të çojë Republikën e Maqedonisë së Veriut përpara drejt Evropës dhe drejt një të ardhme të sigurt, drejtësi dhe liri edhe më të madhe. Në zgjedhjet e fundit, qytetarët zgjodhën pa mëdyshje këtë koncept dhe nuk lejuan që shteti të kthehet prapa në politikat autokratike […]

Rroga mesatare në maj më e lartë për 1.120 denarë në krahasim me të njëjtin muaj të vitit të kaluar, koncepti fitimtar i LSDM-së edhe në kohë krize, jep rezultate të suksesshme

Të nderuar, Politikat e vërteta dhe korrekte të Lidhjes socialdemokrate të Maqedonisë sjellin rezultate të dukshme. Kjo është arsyeja pse fitoi koncepti i LSDM-së, koncepti i Zoran Zaev, i cili siguron rroga më të larta për të gjithë, i cili ua kthen paratë qytetarëve, i cili siguron përparim dhe zhvillim ekonomik. Edhe pse u përballëm […]