mchi

Интервјуа

Костадинов гостин во Само вистина на Канал 5 телевизија

dbi

04.10.2018

Видео од вчерашното гостување на пратеникот на СДСМ и коалцијата, Костадин Костадинов во Само вистина на Канал 5 телевизија

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени