mchi

Интервјуа

Костадин Ацевски гостин „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија

dbi

06.02.2019

Видео од вчерашното гостување на пратеникот од СДСМ и коалицијата Костадин Ацевски во „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени