mchi

Интервјуа

Стево Пендаровски гостин во Отворено студио на 1ТВ

dbi

07.03.2019

Видео од вчерашното гостување на кандидатот за претседател на Република Северна Македонија, поддржан од СДСМ и 30 партии, Стево Пендаровски во Отворено студио на 1ТВ.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени