mchi

Интервјуа

Зоран Заев гостин во „24 Отворено“ на ТВ 24

dbi

12.06.2019

Претседателот на СДСМ и премиер, Зоран Заев, Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, Министерката за правда Рената Дескоска и Mинистерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски, гости во емисијата „24 Отворено“ на ТВ 24.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени