mchi

Интервјуа

30 прашања со Мила Царовска

dbi

27.12.2019

Што е најкул во твојата работа, омилен филм и што последно те насмеа, се само дел од 30те прашањата што потпретседателот Коста Петров и ги постави на Мила Царовска во нашиот нов серијал "30 прашања со".

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени