mchi

Прес центар

Атанасов: Новата Влада ќе го укине екстерното тестирање во јуни, ќе создадеме современ европски образовен систем!

Квалитетот на образованието ќе го обезбедиме според меѓународни практики, но и со домашен ум и умеење, единствено по пат на мотивација и награди.

dbi

24.03.2017

Спасовски: Го прифативме неразумното барање на ВМРО-ДПМНЕ, наша цел е Македонија да оди напред!

Иако постоеше едно од низата неразумни барања коешто беше поставено од ВМРО ДПМНЕ, ние прифативме претседателот на Комисијата да биде од ВМРО ДПМНЕ се со цел да се откочат процесите во Р.Македонија, да профункционираат

dbi

23.03.2017

Богдановиќ: СДСМ ги одбрани интересите на граѓаните, променети се плановите што Груевски насилно ги попречуваше!

Со денешната промена на деталните урбанистички планови мнозинството советници од СДСМ и коалицијата застана во одбрана на интересите на граѓаните и со тоа ги стопираме сите оние криминални проекти кои Груевски и ВМРО-ДПМНЕ ги започнаа

dbi

22.03.2017

СДСМ Битола: Битката за чиста животна средина вроди со плод

СДСМ и коалицијата која ја води битката за запирање на работата на Каменоломот во месноста Билбил Камен во Битола вчера издвојува голема победа

dbi

22.03.2017

Заев: Демократските процеси во Парламентот мора да продолжат, до мандат и нова Влада!

Одговори на новинарски прашања

dbi

22.03.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени