mchi

Прес центар

Манчевски: Не се заборава насилството од 27 април, никој да не се најде во таква ситуација

dbi

31.08.2018

Членството во ЕУ ги зголемува инвестициите, носи нови работни места и повисок животен стандард

На референдумот на 30 септември да кажеме ДА за влез во ЕУ и НАТО со зајакнат македонски идентитет, да кажеме силно ДА за европска држава, ДА за македонската иднина!

dbi

26.08.2018

Влезот во ЕУ носи поголеми приходи за земјоделците и граѓаните

На 30-ти септември масовно да излеземе на референдумот и заедно да ја донесеме одлуката за Македонија во НАТО и ЕУ.

dbi

21.08.2018

Гаранција за млади дава добри резултати, вработувањето на младите значително ќе се олесни со членството во ЕУ

Граѓаните се определени, граѓаните велат ДА за македонската иднина!

dbi

20.08.2018

Членството во ЕУ значи повеќе можности за вработување!

На референдумот на 30-ти септември да кажеме да за светла иднина, за членство во ЕУ и НАТО со зачуван и зајакнат македсонки идентитет.

dbi

19.08.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени