mchi

Прес центар

Позитивни економски текови од приближувањето на Македонија кон ЕУ и НАТО, членството носи повеќе пари и подобар живот за сите

На референдумот, заедно да кажеме историско ДА за влез во ЕУ и НАТО, преку прифаќање на Договорот со Грција кој го гарантира и македонскиот идентитет.

dbi

09.08.2018

Договорот го зајакнува македонскиот идентитет и носи подобар живот за сите, преку членство во ЕУ и НАТО

Да кажеме ДА за македонската иднина!

dbi

08.08.2018

Богоевски: Со прифаќање на Договорот ги прифаќаме и големите придобивки кои ги носи, членство во НАТО и ЕУ и зајакнат идентитет

Да кажеме ДА за македонската иднина!

dbi

07.08.2018

Димитријевиќ: Последиците од поплавите во Гази Баба се случија поради неодговорност на кадри од ВМРО-ДПМНЕ

СДСМ презема одговорност, никогаш да не се повтори институциите да не делуваат за заштита пред поплавите, да не се случи недостаток на инвестиции во инфраструктурата, да не се случи каналите да бидат неисчистени, да нема погрешно дејствување за време на поплава.

dbi

06.08.2018

Костадинов: Граѓаните избираат иднина, Иванов останува изолиран во темното минато

Иванов останува изолиран во своето антидржавно однесување, заглавен во минатото на криминал и неизвесност.

dbi

03.08.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени