mchi

Прес центар

Тушев: Се решавава проблемот со долговите од средните училишта што ги остави ВМРО-ДПМНЕ

Додека ОК ВМРО-ДПМНЕ Штип продолжува со рециклирано ширење стари лажни вести, притоа губејќи секаков реален колосек на политичката сцена, денеска сакаме да го насочиме вниманието на јавноста кон проблемите коишто новата локална власт ги наследи заради расипништвото и неодговорното работење на претходните раководства од ВМРО-ДПМНЕ.

dbi

05.06.2018

Стефоска: Остануваме посветени на процесот за заштита на светското културно и природно наследство на Охрид

Парламентарното мнозинство предводено од СДСМ и Коалицијата, преку Комисијата за култура во Собранието, активно се вклучува во процесот на заштита на Охрид и охридскиот регион, чиј статус на светско природно и културно наследство, поради повеќегодишните штетни политики беше доведен во опасност.

dbi

05.06.2018

Костадинов: Ревизорот потврди како функционирала ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски да каже што му должи на Груевски?

Во Извештајот за 2017-та година Државниот завод за ревизија констатира дека ВМРО-ДПМНЕ не ги прикажала реално податоците во финансиските извештаи.

dbi

02.06.2018

Костадинов: За три месеци 235 милиони евра странски инвестиции, повеќе отколку за цела 2017 година

Успешните економски политики на Владата предводена од СДСМ и Планот за економски раст даваат реални и конкретни резултати.

dbi

01.06.2018

Костадинов: Со новиот закон за енергетика граѓаните повторно имаат избор

Ги заштитуваме интересите на граѓаните и обезбедуваме стабилна енергетска иднина на државата.

dbi

22.05.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени