mchi

Интервјуа

Фросина Ременски гостин во 24 анализа

Видео од вчерашното гостување на потпретседателката на СДСМ,и пратеник во Собранието на Република Македонија Фросина Ременски, во 24 анализа на ТВ 24

dbi

30.11.2018

Костадин Ацевски гостин во 24 Тренд анализа

Видео од вчерашното гостување на пратеникот од СДСМ и коалицијата, Костадин Ацевски во 24 Тренд анализа на Телевизија 24.

dbi

27.11.2018

Костадин Костадинов гостин во „Само вистина“

Видео од вчерашното гостување на портпаролот на СДСМ и пратеник во Собранието на Република Македонија, Костадин Костадинов во „Само вистина“ на Канал 5 телевизија.

dbi

23.11.2018

Мухамед Зеќири гостин во „Само вистина“

Видео од вчерашното гостување на Мухамед Зеќири, пратеник во Собранието на Република Македонија и потпретседател на СДСМ во „Само вистина“ на Канал 5

dbi

21.11.2018

Радмила Шекеринска гостинка во Само вистина на Канал 5 телевизија

Видео од вчерашното гостување на потпретседателката на СДСМ, и министерка за одбрана Радмила Шекеринска во Само вистина на Канал 5 телевизија.

dbi

09.10.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени