mchi

Интервјуа

Богоев гостин во Избор на народот на ТВ Сонце

Претседателот на СДММ и пратеник, Стефан Богоев гостин во емисијата „Избор на народот“ на телевизија ТВ Сонце

dbi

21.10.2016

Кирацовски гостин во Економски магазин на Алсат-М

Потпретседателот на СДСМ и дополнителен заменик министер во министерството за информатичко општество и администрација, Александар Кирацовски гостин во емисијата Економски магазин на Алсат-М телевизија

dbi

21.10.2016

Шилегов гостин во емисијата Аргументи на ТВ Нова

Потпаролот на СДСМ Петре Шилегов гостин во емисијата Аргументи на Телевизија Нова

dbi

19.10.2016

Андреевски гостин во 24 Анализа

Претседателот на комисијата за енергетика на СДСМ, Митко Андреевски гостин во 24 Анализа на телевизија 24 Вести

dbi

19.10.2016

Шилегов гостин во емисијата Топ Тема на Телма

Потпаролот на СДСМ Петре Шилегов гостин во емисијата Топ Тема на Телма телевизија

dbi

13.10.2016

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени