30 прашања со Радмила Шекеринска

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Кој филм последно те расплака, без што не можеш да живееш и како започнува омилената приказна на твојата ќерка се само дел од 30-те прашањата што и ги поставивме на Радмила Шекеринска во новото издание на “30 прашања со”.