Љупчо Николовски гостин во Централниот дневник на 1ТВ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Видео од вчерашното гостување на Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски во Централниот дневник на 1ТВ.