fbpx

Спасовски: Најавувам нова четврта одлука, домашна платежна картичка и за пензионерите, стечајците, самохраните родители и невработените, Мицкоски не го слушајте не знае што зборува, ова е сигурност

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

„Најавувам нова 4-та одлука на Владата, за секој пензионер со пензија до 15.000 денари домашна платежна картичка од 9.000 денари, за секој стечаен работник, 12.000 во државата, домашна платежна картичка за купување домашни производи. За секој невработен и не е активен барател на работа – домашна платежна картичка и за секој самохран родител – домашна платежна картичка. Продолжуваме со конкретни проекти, не со лаги и манипулации што ги нудат Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ. `Се што говорат, ве повикувам да не ги сфаќате сериозно, затоа што не знаат ни што имаат напишано, ни како тоа да се реализира. Ова е сигурноста, знаеме како, покажавме дека можеме, затоа сите заедно на 15 јули бројот 3 – да покажеме дека можеме и повеќе и подобро“, повика Спасовски од граѓанската трибина вечерва во Чаир, кој најави и функционална правда со прочистено судство за правда за сите.

Последни вести