fbpx

Спасовски: Гласајте за сигурност

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

На два дена сме до предвремените парламентарни избори, најважните во историјата на нашата држава. Одлучуваме дали ќе продолжиме напред во сигурност и во европска Македонија. Сакаме сигурна и напредна Македонија. Ве повикувам сите, Македонци, Албанци, Труци, Срби, Власи, Роми, Бошњаци, Египќани, сите кои живеете во оваа прекрасна Македонија, да излезете на овие избори. Не е опасно, безбедно е да се гласа, ги обезбедивме сите протоколи, да излеземе и да одлучиме во среда, заедно и масовно млади и стари, мажи и жени, во уште една битка за напредна Македонија, бројот 3 за победа.

Последни вести