fbpx

Претседателот Заев: Овие избори се историски, преку овие избори определуваме по каков пат ќе се движи нашата татковина

Facebook
Twitter
LinkedIn

Почитувани граѓани,

Навистина овие избори се значајни и историски, преку овие избори определуваме по каков пат ќе се движи нашата земја, нашата татковина.

Ја нудиме најдобрата понуда од СДСМ и коалицијата, најдобрата понуда на кандидати и програми, зборуваме за иднината, за визија, за проекти, со коишто сакаме да го унапредиме севкупниот живот на граѓаните, во селата, во градовите, во населбите, насекаде во Северна Македонија.

Во едни такви околности имајќи ја таа најдобра понуда во предвид, вие носите одлука, што е најважно за вас, за вашите семејства, вашата општина, вашата земја, и затоа е многу важно каква одлука ќе донесете.

Ние низ кампањата која ќе почне за една недела, ќе го образложиме и докажеме токму тоа, дека ја имаме најдобрата програмска понуда и најдобрата кандидатска понуда, затоа што граѓаните така определија низ истражувањата и низ анкетите во текот на летото, давајќи ги своите сугестии, кои се вградија во програмите.

Какви сме спрема општините докажавме, 550 милиони евра имаме директно дадено поддршка инвестирана во локалните заедници. Ќе продолжиме со уште поголем интензитет, за уште подобри општини кои уште подобро ќе служат на целиот наш народ.

 

Последни вести