fbpx

Новиот Предлог закон за судски совет е дел од неопходните реформи за унапредување на судскиот систем

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од денешното обраќање на пратеничката од СДСМ и коалицијата Снежана Калеска Ванчева на 77 седница на Собранието на  Република Македонија

 

 

Последни вести