fbpx

Средствата што не може да се реализираат до крајот на оваа година ќе се пренаменат таму каде што има вистинска потреба од нив

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски,на продолжението на 20 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Последни вести