fbpx

Се исправаат грешките и лошите политики во здравството што зад себе ги остави ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од реплика на пратеничката Катерина Кузмановска на продолжението на 8 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

Последни вести